ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

Το  Λογιστικό – Φοροτεχνικό Γραφείο του Tax Greece ιδρύθηκε το 1979 από τον Φοροτέχνη – Λογιστή Κωνσταντίνο Γ. Κοτρογιάννη πτυχιούχο Α.Β.Σ.Π. το οποίο δραστηριοποιήθηκε με την λογιστική, φοροτεχνική επίβλεψη οικονομικών μονάδων (βιομηχανικών, βιοτεχνικών, εμπορικών, παροχής υπηρεσιών, γεωργικών κ.λ.π.) στο Ν. Ευβοίας.

Από το 2004 έως σήμερα τα ηνία του Γραφείου ανέλαβε ο Ιωάννης Κ Κοτρογιάννης με σπουδές στο Facolta di Economia (Ancona) και παράλληλα πτυχιούχος της Οικονομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας.

Οι έμπειροι συνεργάτες του γραφείου (δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, π. μηχανικοί κ.λ.π), καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό οδήγησαν στην επέκταση της δραστηριοποίησης της επιχείρησης και στους Νομούς Βοιωτίας και Αττικής.

Ο Ι. Κοτρογιάννης έχει έντονη δραστηριότητα στην κοινωνική ζωή της Χαλκίδας όπου και διαμένει με την οικογένειά του, και διατελεί μέλος του Δ.Σ. στο Οικονομικό Επιμελητήριο Νομών  Εύβοιας - Βοιωτίας (9ο Περιφερειακό Τμήμα), μέλος της Δ.Α.Ε.Π.Ε.Χ, μέλος του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου καθώς και του Ελληνοαραβικού Επιμελητηρίου.

Στις δραστηριότητες της επιχείρησης σήμερα συμπεριλαμβάνεται η μεσιτεία αστικών ακινήτων σε συνεργασία με αντίστοιχα μεγάλα μεσιτικά γραφεία της Ευρώπης.